Your Forums
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: 821 real madrid trøje Arleth
LinetteSie
Junior Member
**
Posts: 13
Registered: 13-9-2021
Member Is Offline


thumbdown.gif posted on 14-9-2021 at 05:36 PM
821 real madrid trøje Arleth


386 fodboldtrøjer BetteDforsvarer Alanna Kennedy insisterer på, at klubben vil være en styrke, der skal regnes med i Women's Super League i en ikke så fjern fremtid.

Den australske international har haft indflydelse, siden han kom fra Orlando Pride om sommeren og siger, at en potentiel halvlegsafslutning i denne sæson kun er starten.

Kennedy flyttede oprindeligt fra NWSL på lån, før han underskrev permanent i januar. Hun fik selskab i oktober af USAs superstjerne og Orlando-holdkammeraten Alex Morgan, der sluttede sig til en kortvarig aftale, da hun ledte efter spilletid efter fødslen af __sit første barn.

Det har været en interessant sæson uden for banen i Tottenham, ikke kun på grund af klubbens transaktionsvirksomhed. Siden integreres i set-up på Spurs Lodge sammen med herreteamet og har en ny cheftræner, efter at Rehanne Skinner erstattede Karen Hills og Juan Amoros i november.

Kennedys kontrakt i Tottenham løber ud i slutningen af __sæsonen, og på trods af at Skinner siger, at hun vil beholde hende i klubben, holder australieren hendes muligheder åbne.

Goedkope Lazio shirt

Hvis Kennedy ville flytte tilbage til NWSL, vil det være svært at gå tilbage til Orlando. Pride har handlet sine rettigheder til den nye franchise Racing Louisville, hvilket har ført til yderligere spørgsmålstegn om hendes fremtid.

tottenham trøje

Kennedy var en del af Australiens trup, der kom videre til ottendedelsfinalerne ved OL i Rio 2016, og manglede et straffespark i et shootout-tab til Brasilien.

Den 26-årige bliver en del af The Matildas-truppen i år i Tokyo og er fast besluttet på at lægge skuffelsen for fem år siden bagud ved at gå videre i turneringen.

chelsea trøje

Det er ikke kun hendes internationale holdkammerater, Kennedy ikke har set i et stykke tid, det er næsten seks måneder siden, hun så sin familie i Australien.

At vende hjem til sommer med en olympisk medalje efter en stærk afslutning på sæsonen med Tottenham er hendes mål, men på kort sigt ønsker Kennedys et af livets små fornøjelser, efter at pandemiske restriktioner er ophævet.
SBI Football BQZDanilo dfb trikot 2021 TraciKing
StanleyFa barcelona fodboldtrøje LeandroRrMy website; KarryCast Jalkapallo Pelipaidat Lapsille NigelNess
RowenaWhb fc barcelona drakt JulianAra
KatherinG cristiano ronaldo trikot langarm HermineWr
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.12
XMB Forum Software © 2001-2021 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 32.8% - SQL: 67.2%]