Your Forums
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Printable Version  
Author: Subject: 386 fodboldtrøje med navn KinaPr
LinetteSie
Junior Member
**
Posts: 13
Registered: 13-9-2021
Member Is Offline


info.gif posted on 14-9-2021 at 04:35 PM
386 fodboldtrøje med navn KinaPr


214 køb fodboldtrøjer SalvatRalph Hasenhuttl har afsløret, hvordan Sir Alex Ferguson nåede ud til ham efter Southamptons ydmygende 9-0 nederlag hjemme ved Leicester.

Jalkapallo pelipaita Getafe

Saints-chefen så fra sidelinjen, da hans hold implodede på en regnvejr fredag __aften i oktober sidste år, hvor Ayoze Perez havde et hattrick, mens Jamie Vardy tog fire af sine egne i ruten på St Mary's.

messi tøj

Nu blev Hassenhuttl, der talte på Sky Sports 'The Football Show, spurgt om hvilken indflydelse det demoraliserende nederlag kan have på en person mentalt - hvilket efterlod østrigeren bange for sit job.

Imidlertid var det en peptalk fra Manchester Uniteds legendariske tidligere chef, der gav ham boostet meget tiltrængt i det øjeblik.

Mens mange andre managere er blevet fyret for meget mindre, besluttede Southampton at holde sig til den tidligere RB Leipzig -træner - en gamble, der har givet pote, efter at Hasenhuttl var i stand til at stabilisere skibet og registrere imponerende sejre mod f.eks. Tottenham, Chelsea og Ræve selv.

real madrid trøje

9-0-nederlaget fik Southampton til at glide ned i nedrykningszonen efter kun at have registreret otte point fra 10 kampe.

Inden coronavirus bragte den nuværende kampagne til det halve, er de hellige dog nu oppe på 14. - syv point før Bournemouth på nedrykningspladserne.
BradlyShe manchester united drakt Sherrillf
EmileDoyn milan tröja BerndDeleMy website; KarryCast Jalkapallo Pelipaidat Lapsille NigelNess
RowenaWhb fc barcelona drakt JulianAra
KatherinG cristiano ronaldo trikot langarm HermineWr
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User

  Go To Top

Powered by XMB 1.9.12
XMB Forum Software © 2001-2021 The XMB Group
[Queries: 16] [PHP: 31.9% - SQL: 68.1%]